Cosy Tailor este atelierul de croitorie unde frumusetea se imbina cu confortul si iau nastere haine personalizate. Cosy Tailor se adreseaza celor care apreciaza executiile minutioase, potrivirea cu  masurile si calitatea materialelelor. Toate creatiile noastre respecta principiile de baza ale altelierului privind calitatea materialelor si a executiei, potrivirea perfecta si bunul gust. Astfel reusim de fiecare data sa oferim haine personalizate de cea mai buna calitate.

matei garbamatei garba
09:37 20 Mar 24
Executata comanda la timp si lucrata exact cu am dorit
dorotheeadorotheea
21:24 26 Feb 24
Teodora StoianTeodora Stoian
21:23 26 Feb 24
Grand Pier BoutiqueGrand Pier Boutique
20:01 25 Feb 24
promptitudine, seriozitate si calitate recomandam cu increderw
Bogdan kBogdan k
10:43 18 Feb 24
Nu este recomandat, încercați pe propriul risc
giani eldoradogiani eldorado
15:47 01 Feb 24
Beatrice GirbaciuBeatrice Girbaciu
06:58 05 Dec 23
O doamna foarte nepolitica, analfabeta, m-a sunat duminica sa iau paltonul dar cand am ajuns a strigat la mine ca este foarte ocupata (atentie, era la telefon), i-am cerut sa ma sune odata ce a fost comandata. gata, ea nu a făcut-o. M-am dus cu haina mea sa o scurtez, munca este subcompatibila cu banii pe care i-am platit, va trebui sa ma duc la o alta croitorasa sa-i repare cusaturi dezordonate. Nu recomand deloc, cel mai prost serviciu.
Luminita MotroganLuminita Motrogan
09:52 18 Nov 23
O croitorie pe care o recomand persoanelor cu pretentii.Executia este ireprosabila,produsul finit avind aspectul produselor din cataloagele de moda.Timpul realizarii extrem de scurt,pretul accesibil,iar eleganta dialogului inclusa in pret.Recomand cu caldura serviciile Cozy Tailor!
Adrian BontideanAdrian Bontidean
09:41 18 Nov 23
Una dintre cele mai bune croitorii.Servicii de calitate și termen scurt de execuție.Recomand Cozy Tailor!
Florin ButnaruFlorin Butnaru
05:21 16 Nov 23
Madalina PopaMadalina Popa
13:25 07 Nov 23
Comportamentul recalcitrant al doamnei este incalificabil,mai avea un pic și ma lua la bătaie 🤦🏻‍♀️Prețuri mari fără bon fiscal.Evitați pe cât puteți!Rezultatul fără nicio legătura cu tiparul.
Andreea SykesAndreea Sykes
10:10 02 Nov 23
Timp de așteptare uriaș (a fost nevoie de aproape două luni pentru a-mi returna comanda, ceea ce a fost foarte simplu), de multe ori când am vrut să vin să-mi iau comanda, magazinul fie era închis, fie comanda nu era încă finalizată, iar unul dintre cu condiția ca țesăturile să fie pierdute în timpul procesului. nu recomand.
Alina ObretinAlina Obretin
15:53 18 Sep 23
Nici măcar o stea nu merita așa-zisul atelier de croitorie. In condițiile in care “doamna” știa de la bun început ca am nevoie de rochie pentru propria cununie (și mai ales data evenimentului meu), cel mai probabil a găsit potrivit sa își ia intre timp alte lucrări mai “urgente”, considerând ca este in regula sa îmi dea rochia chiar și cu o zi înainte pe principiul “dar ce te grabesti așa domnisoara?!”. Prima proba trebuia sa aibe loc miercurea trecută, timp in care dumneaei a avut treaba pe la “dentist”, nu a avut material și lista de scuze poate sa continue. A avut la dispoziție mai bine de 10 zile in care nici măcar nu a sinchisit sa desfaca rochia, cu atat mai puțin sa își ducă angajamentul la bun sfârșit. Astazi am fost data afara din “atelierul” dumneaei spunând ca de ce vin sa intreb in ce stadiu este rochia și ca sunt de fata și alți clienți. Dar de ce aveti de ascuns faptul ca nu va faceți treaba? Doar ca sa apuce clientul sa dea banii de avans și sa rămână agățat de atelierul dvs sperând ca in al 9-lea ceas ii va fi gata produsul? Atitudinea execrabila ca și cum doamna ar presta un serviciu gratis si iti face o favoare, nu contra unei sume (total făcut din pix oricum ca prețurile nu sunt afișate nicăieri), ca mai apoi tot tu ca și client sa fii sunat la telefon și mustrat 😂 (+apel închis in nas și conversație in care tu nu-ți poți exprima punctul de vedere, intrucat doamna cel mai bine știe sa tipe și atat) despre cum ți-ai permis sa vii sa intrebi in ce stare este rochia in condițiile in care mai ai 4 zile pana la eveniment și prima proba trebuia facuta cu aproape o săptămâna in urma. Daca aveti de gând sa sfârșiti prin a va pierde timpul, nervii și a va ridica produsul înapoi fiind nevoiți poate pe ultima suta de m sa găsiți pe altcineva, doar încercați sa stați 5 min de vorba cu dumneaei și puteți sa va dați seama din tonul vocii și din cum sunteți luati peste picior dacă vreti sa apelați sau nu la serviciile acestui “minunat atelier”. P.S.: reclamația a fost deja înregistrată, sa nu va faceți griji.
Cory IordacheCory Iordache
15:30 18 Sep 23
O atitudine care lasa mult de dorit, termene nerespectate, minciuni cu privire la stadiul lucrărilor…Doamna are clar probleme de comunicare și un caracter cel puțin îndoielnic.Evitați pentru a nu va pune in pericol evenimentele!
Roxana TalambaRoxana Talamba
07:53 11 Sep 23
Georgiana MunteanuGeorgiana Munteanu
11:47 01 Aug 23
Au un program afisat si degeaba. La ora 11 era inchis, am sunat la numarul afisat pe usa si mi a raspuns o doamna destul de nervoasa ca e la marfa si mai dureaza pana ajunge, dupa care mi a inchis telefonul in nas. Bravo, mai vreti sa faceti business..
Andreea MDAndreea MD
16:13 10 Jul 23
Andrei Belega (Beli)Andrei Belega (Beli)
17:59 03 Jul 23
Foarte calitativ si punctual, recomand tuturor
Georgi DobreGeorgi Dobre
22:01 01 Jul 23
Sandulache AnaSandulache Ana
13:30 19 Jun 23
Magda GeorgescuMagda Georgescu
15:20 05 Jun 23
Mi-au rezolvat toate problemele. Lucru impecabil, profesionalism si atmosfera placuta.
Dana dDana d
18:25 27 May 23
Am comandat acum o luna și jumătate, am atit avans și nici în acest moment nu am primit comanda. Nu recomand
Vasile DobrescuVasile Dobrescu
11:23 22 Apr 23
Am dus un costum pentru scurtat mâneci plus pantaloni plus călcat. Serviciul a fost bun, rapid și accesibil la preț. Recomand!
Victor BarbuVictor Barbu
11:06 27 Jan 23
Foarte profesioniști, amabili, iar timpul de așteptare pentru comanda a fost scurt. Sunt foarte mulțumit de serviciile lor și voi reveni cu drag!
Alexandru DraganAlexandru Dragan
10:54 27 Jan 23
Super servicii la un pret decent! Am dus o vesta luata de pe net la stramtat si rezultatul mi-a depasit cu mult asteptarile. Multumesc doamnei pentru profesionalism si voie buna. Cu siguranta voi mai apela la dvs!
Mihaela OsmanMihaela Osman
06:04 09 Jan 23
Recomand cu încredere. Serviciile atelierului sunt de un înalt nivel. Fusta de care am avut nevoie a fost făcută repede, conform cerințelor mele.
gratiela fagetgratiela faget
10:04 18 Dec 22
Rochia este superba! Material greu care cade bine pe corp. Comunicarea cu doamna Rodica este excelenta! Cu masurile potrivite rochia vine ca turnata. Imposibil sa nu fii remarcata cu aceasta rochie! Am fost in centrul atentiei datorita decolteului larg de la spate! Multumesc! Recomand cu drag!
Recomand cu toata caldura.Aici gasesti profesionalism ,seriozitate si oameni de mare calitate.Hainutele la comanda sunt incredibile,doamna are maini de aur.Si fff mult talent si imaginatie.Retusurile ies perfect.Nu este in drumul meu,e departe pt. mine,dar totul iese atat de bine incat merg doar la ei.Haine moderne si preturi accesibile.Nu ratati aceasta croitorie.Mona-Irena Constantin
ingrid alexandraingrid alexandra
19:34 25 May 22
Am avut urgenta , o fusta pe care am ars o cu fierul si urmatoarea zi era gata. Nimic urat sau ceva vizibil care sa arate ca si cum a fost ceva acolo.Foarte draguta doamna.
Lilian RAMBULilian RAMBU
15:59 28 Apr 22
Am apelat la serviciile atelierului. Rezultatul și experiența au fost la cel mai înalt nivel.
Roxana FunieruRoxana Funieru
06:44 31 Aug 21
Servicii rapide, impecabil lucrate. Cu siguranta voi reveni pentru alte rochii cand voi avea nevoie.
Alexandra EneAlexandra Ene
10:57 28 Aug 21
Super de treaba doamna si fiul dansei. Mi-au facut un retus pe loc si mi-au si calcat rochia. Si m-au si sunat cand au terminat. Recomand! Eu sigur voi reveni!
Andrei ToaderAndrei Toader
14:57 13 May 21
Un loc in care cererile sunt ascultate si indeplinite cu precizie!
Prodan DanielProdan Daniel
07:46 21 Jul 20
Foarte mult profesionalism, se vede ca oamenii au experienta vasta în domeniul croitoriei.
matei garbamatei garba
09:37 20 Mar 24
The order was executed on time and worked exactly as I wanted
dorotheeadorotheea
21:24 26 Feb 24
Teodora StoianTeodora Stoian
21:23 26 Feb 24
Grand Pier BoutiqueGrand Pier Boutique
20:01 25 Feb 24
promptness, seriousness and quality we recommend with confidence
Bogdan kBogdan k
10:43 18 Feb 24
Not recommended, try it at your own risk
giani eldoradogiani eldorado
15:47 01 Feb 24
Beatrice GirbaciuBeatrice Girbaciu
06:58 05 Dec 23
Very rude lady, illeterate, she called me on a sunday to pick up the coat but when I arrived she yelled at me that she is very busy (mind you, she was on her phone), I demanded she called me once the order was done, she did not. I went with my coat to shorten it, the work is subpar for the money I paid, I will have to go to another tailor to fix her messy stiches. Do not recommend at all, worst service.
Luminita MotroganLuminita Motrogan
09:52 18 Nov 23
A tailoring shop that I recommend to demanding people. The execution is impeccable, the finished product looks like products from fashion catalogs. The production time is extremely short, the price is affordable, and the elegance of the dialogue is included in the price. I warmly recommend the services of Cozy Tailor!
Adrian BontideanAdrian Bontidean
09:41 18 Nov 23
One of the best tailors. Quality services and short turnaround time. I recommend Cozy Tailor!
Florin ButnaruFlorin Butnaru
05:21 16 Nov 23
Madalina PopaMadalina Popa
13:25 07 Nov 23
The recalcitrant behavior of the lady is unclassifiable, she had a little more and she was beating me up 🤦🏻‍♀️High prices without tax receipt.Avoid as much as you can!The result without any connection to the pattern.
Andreea SykesAndreea Sykes
10:10 02 Nov 23
Huge waiting time (it took almost two months to get back my order, which was very simple), many times when I wanted to come pick up my order, the shop was either closed or the order was not done yet, and one of the provided fabrics was lost during the process. I do not recommend.
Alina ObretinAlina Obretin
15:53 18 Sep 23
The so-called tailor shop did not deserve even one star. Given that "the lady" knew from the very beginning that I needed a dress for my own wedding (and especially the date of my event), she most likely found it appropriate to take on other more "urgent" works in the meantime, considering that it is normally he gave me the dress even a day before on the principle "but why are you in such a hurry, young lady?!". The first test was supposed to take place last Wednesday, during which you had work at the "dentist", there was no material and the list of excuses can go on. She had more than 10 days in which she didn't even bother to untie her dress, let alone carry out her commitment. Today I was kicked out of your "workshop" saying why I came to ask what stage the dress is in and that there are other customers here. But why do you have to hide the fact that you are not doing your job? Just to get the client to give the advance money and stay attached to your workshop hoping that in the 9th hour the product will be ready? The execrable attitude as if the lady provides a service for free and does you a favor, not for a sum (totally made of pen anyway as the prices are not displayed anywhere), so that later you as a customer will be called on the phone and reprimanded 😂 (+call closed in the nose and conversation in which you can't express your point of view, because the lady knows best how to yell and that's all) about how you allowed yourself to come and ask what condition the dress is in that you still have 4 days until the event and the first test should have been done almost a week ago. If you are going to end up wasting your time, your nerves and picking up your product back, having to find someone else maybe on the last hundred meters, just try to talk to them for 5 minutes and you can tell by the tone voices and how you are taken aback if you want to use the services of this "wonderful workshop" or not. P.S.: the complaint has already been registered, don't worry.
Cory IordacheCory Iordache
15:30 18 Sep 23
An attitude that leaves a lot to be desired, missed deadlines, lies about the state of the works...The lady clearly has communication problems and a questionable character to say the least.Avoid in order not to endanger your events!
Roxana TalambaRoxana Talamba
07:53 11 Sep 23
Georgiana MunteanuGeorgiana Munteanu
11:47 01 Aug 23
They have a program displayed and for nothing. At 11 o'clock it was closed, I called the number displayed on the door and a rather nervous lady answered me that it was in stock and it would take some time to arrive, after which she hung up on me. Well done, do you still want to do business..
Andreea MDAndreea MD
16:13 10 Jul 23
Andrei Belega (Beli)Andrei Belega (Beli)
17:59 03 Jul 23
Very qualitative and punctual, I recommend it to everyone
Georgi DobreGeorgi Dobre
22:01 01 Jul 23
Sandulache AnaSandulache Ana
13:30 19 Jun 23
Magda GeorgescuMagda Georgescu
15:20 05 Jun 23
They solved all my problems. Impeccable work, professionalism and pleasant atmosphere.
Vasile DobrescuVasile Dobrescu
11:23 22 Apr 23
I wore a suit for shortened sleeves plus trousers plus ironing. The service was good, fast and affordable. I recommend!
Victor BarbuVictor Barbu
11:06 27 Jan 23
Very professional, courteous, and the wait time for the order was short. I am very happy with their service and will definitely be back!
Alexandru DraganAlexandru Dragan
10:54 27 Jan 23
Great service at a decent price! I took a vest taken from the net to the store and the result far exceeded my expectations. Thank you to the lady for your professionalism and good mood. I will definitely call on you again!
Mihaela OsmanMihaela Osman
06:04 09 Jan 23
I recommend with confidence. The workshop services are of a high standard. The skirt I needed was made quickly to my specifications.
gratiela fagetgratiela faget
10:04 18 Dec 22
The dress is gorgeous! Heavy material that fits well on the body. Communication with Mrs. Rodica is excellent! With the right measurements, the dress fits perfectly. Impossible not to be noticed with this dress! I was the center of attention because of the wide neckline at the back! Thank you! I recommend with love!
I recommend with all the warmth.Here you find professionalism, seriousness and high quality people.The clothes to order are incredible, the lady has golden hands.And a lot of talent and imagination.The retouches come out perfectly.It's not in my way, it's far for me, but everything turns out so well that I only go to them.Modern clothes and affordable prices.Don't miss this tailor shop.Mona-Irena Constantin
ingrid alexandraingrid alexandra
19:34 25 May 22
I had an emergency, a skirt I burned with an iron and the next day was ready. Nothing ugly or anything visible that looks like something was there.Very nice lady.
Lilian RAMBULilian RAMBU
15:59 28 Apr 22
I turned to the services of the workshop. The result and the experience were at the highest level.
Roxana FunieruRoxana Funieru
06:44 31 Aug 21
Fast, impeccably worked services. I will definitely be back for other dresses when I need them.
Alexandra EneAlexandra Ene
10:57 28 Aug 21
Great lady and son of the dancer. They retouched me on the spot and ironed my dress. And they called me when they were done. I recommend! I will definitely be back!
Andrei ToaderAndrei Toader
14:57 13 May 21
A place where requests are listened to and fulfilled with precision!
Daniela PetreDaniela Petre
12:33 24 Jul 20
The best!
js_loader
despre noi - cosy tailor

Ce facem?

cosy tailor atelier croitorie haine personalizate

In atelierul nostru de croitorie am dezvoltat 3 linii principale de servicii: design vestimentar, realizarea hainelor la comanda si retusuri haine.

Cum facem?

cosy tailor atelier croitorie haine personalizate

Beneficiati de toata atentia si priceperea noastra indiferent de motivul pentru care ne treceti pragul: o haina noua sau un simplu retus ori reparatie.

Cu ce lucram?

cosy tailor atelier croitorie haine personalizate

In privinta materialelor, imbratisam cu drag clasicele precum matasea si bumbacul, dar in acelasi timp suntem deschisi utilizarii materialelor noi, ecologice.

De ce haine personalizate?

Hainele la comanda sau personalizate nu sunt un moft si nici nu sunt rezervate doar anumitor categorii de persoane, ci se adreseaza tuturor. Chiar si tie! In atelierul Cosy Tailor personalizam atat haine existente cat mai ales propriile noastre produse.

Creatiile vestimentare Cosy Tailor pot fi alese din magazinul online si apoi personalizate (telefonic sau prin intermediul formularului de comanda). Furnizarea propriilor masuri asigura potrivirea perfecta, confort maxim si punerea in valoarea a corpului. Este primul pas catre haine personalizate. pe ceilalti ii realizam noi in atelier.

Stim cat de mult apreciezi hainele bine croite, care ti se potrivesc ca turnate, iti permit sa efectuezi miscari elegante, fine. Toate aceste detalii iti creeaza o stare de bine si in acelasi timp te faci remarcat in cercul de cunoscuti.

cosy tailor atelier croitorie
Cosul meu
Wishlist
Recent vizualizate
Categories